JUSTIN FÖLJER MIG PÅ TWITTER!

JUSTIN BIEBER, MIN ÄLSKLING, MIN IDOL, MITT LIV, MITT ALLT, VÄRLDENS BÄSTA KILLE FÖKLJER MIG PÅ FUCKING TWITTER!!!!!!!!!!!!!!!!!! NI FÅRSTÅR INTE MIN JÄVLA LYCKA JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET HÄR ÄR HELT JÄVLA SJUK! ökakajendöenjas!!!!!!!!! "!¤%&%/(&%¤#"#¤%&/%¤!!!!!!!!!!!! HAN HAR KLICKAT SIG IN PÅ MIN PROFIL, HAN HAR SETT EN BILD PÅ MIG!!!!!!!!!! HAN VET ATT JAG FINNS!!!!!!!!!!!!!!!!! Det här är den bästa dagen i mitt liv!!!!! 31 mars, runt 23.00 tiden! BÄSTAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mars är härmed världens bästa månad, HANS BDAY, BOYFRIEND, OCH HAN FÖLJER MIG PÅ TWITTER! Nu vad dettyp exakt en timme sen han följde mig, och jag är fortfarande helt överlycklig och hypad. Ni skulle sett hur jag skakade, jag skakade hur mycket som helst, kunde inte andas, jag grät hur mycket som helst, jag la mig på golvet, jag fick göra andningsövningar med mamma (lol), PANIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är lyckligaste just nu. JÄVLAR VAD LYCKLIG JAG ÄR! Så mycket jag har twittrat till honom och försökt honom att följa mig, ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!
Följ mig ni också, @MickisBieber !!!!!!!!!!!!!

His smile

PERFECTION! ♥

Everybody grows up!


OMGOMGOMG!!!!!!!!!!!

TEASER FRÅN BOYFRIEND VIDEON! PANIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG KAN INTE VÄNTA! alltsåååå ååååh jag måste få se musikvideon nuuuuuu!!!!!!!!! JÄVLAR VAD SNYGG HAN ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!! ORKAR EJJJJJJJJJ MERA. GÅR I IDE NU. FYFAAAAAN VAD SNYGG HAN ÄR! älskling!!!!!!!!! AÖLWKMLAFNALEI!!!!!!!!!!!!!! Slicket och hans skitsexiga röst o ba heeeey!!!!!!!!!! ALLTSÅ PANIK! JAG DÖR! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR, snyggaste!

HOTHOTHOTHOT!


NY DESIGN!


FINASTE JAG SETTTTT

PERFEKT! Jag döööööööööör. Hans hår!!!!!!!!! HANS ALLT! Älsklingggggen min!

SNYGGASTE!


MIN FINA ♥

Killar som är bra med barn...åååh me gusta!! Älskar verkligen när killar kan ta hand om barn och leka med dom (lol ingen misstolk tack). Justin kommer bli en så sjukt bra pappa, that's fore sure!

GRÅTER!!!!!!!!!!!!

PERFEKT! Vad mer kan man säga? Alltså hans smile ba DAAAAAAAAAMN! Det får mig att gråta. Jag älskar honom så mycket att det inte går att beskriva, det går inte att föreställa sig. Alltså åh han är så fin! Han är bäst, verkligen BÄST! Kolla på honom, P E R F E K T !

KIDRAUHL TO SCANDINAVIA

DET GÅR BRA NUUUU KOMPIS DET GÅR BRA NU! Nu jävlar ska han komma till Skandinavien, nu jävlar!

Lite nya bilder, och Justin är snygg som alltid!

Han är så stört snygg, helt sinnes sjukt! BABE! Btw så ska bruden längst ner vara med i BOYFRIEND musikvideon. Lyckos henne!!!

PANIK! JB ATTTTTAAACCKKK!!!!!

OMG! JAG VET ITNE VAD JAG SKA TA MIG TILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tror jag döööööööööööööör. Alltså neeeeeeeej vad snygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vet att Sara redan lagt upp bilder från hans senaste photoshoot, men jag måste också. FÖR DE TÄR FAN INTE OKEJ ATT VARA SÅDÄR SNYGG!!!!!!!!!!!!!!!! JAG SATT OCH STIRRADE PÅ VARJE BILD I FLERA MINUTER OCH KUNDE INTE ANDAS! ALLTSÅ JELJAEKJAPOWEO!"I)#=%&#¤"!#¤%&/(&%¤#"! FYFAAAAAAAAAAAAAN VAD SNYGG HAN ÄR! HELT STÖRT! JAG TAR LIVET AV MIG, JAG DÖR! VAFAN SKA JAG GÖRA??? ÄLSKAR JUSTIN SÅ JÄVLA MYCKET!!!!!!!!!!!!!!

Detta gjorde min dag!


Jag älskar dig, världens finaste människa♥


Ditt leende.♥