SWAG!

Så snygg. Jag avlider. Hejdå.

Bilder

Jag har beställt massa bilder, och dom flesta är på Justin. Ca 50 bilder är på honom! Och dom kom förra veckan. Så jävla finaaaaa. Dom ska upp på väggen snart!!!!!! Eller typ sådär som Sara sa några inlägg ner, en hylla. Sen ska alla foton vara på hyllan. Jag gillar inte när man har massa affischer över hela rummet, utan jag gillar när man fortfarande har en "stil" i sitt rum, eller vad man ska säga. Så jag föredrar små bilder. Det är vad som passar bäst in i mitt rum. Åh det kommer bli så fint. Jag dregglar typ över alla bilder när jag ser dom.
Det här är en bild från förra gången jag framkallade bilder, alltså inte dom nya bilderna. Men Justin va med då också, såklart!

Min favoritbild sen långt tillbaka:

That smile. That style. Flawless. Perfect. I love you Justin! ♥

JB-rum

Bilden nedan visar ungefär hur jag ska fixa mitt rum, asså inte exakt men något liknande. Jag vill ha det ganska enkelt men jag ska ha, som på bilden, små hyllor där alla mina JB saker ska stå, alltså böcker skivor parfym osv. Sen ska jag bara ett fåtal affischer på honom. Jag tycker det ser så stilrent och snyggt ut, och det kommer passa så bra till mitt Justin Bieber täcket,I like it!

Bilderna är inte mina men täcket på bilden till höger är ett sånt täcke jag har.

                                   


*LE DEAD*


Jag tycker personligen (asså LOL det är ju klart det är personligen HAHAHA) att Justin passar sjukt bra i lite mörkare hår. Dock passar han ju bra i allt typ :) Sen älskar jag verkligen är han har mössa på sig som på bilden, det är ju så sjukt snygg så man ba pallar ju inte meeeeeeer!!! Vad tycker ni läsare? Kom igen nu vafan jag vet att ni finns där. Kommentera! :)


L O V E

Jag kom på en sak idag, okej tårarna börjar redan rinna nu...men jag ska försöka få ner det här på bloggen ändå. Jo jag kom på att det är klart jag kommer hitta en kille någon gång, kanske flera olika, tills slut kanske jag gifter mig, skaffar familj, kanske skiljer mig? Vem vet. Jag kommer alltså hitta den rätta, och kommer ju älska honom mer än något annat, just då. Men det slog oxå mig att jag kommer aldrig, ALDRIG älskar någon på det sättet som jag älskar Justin! Jag älskar honom på ett sätt ingen kan ersätta, inte ens den jag kommer gifta mig med. Självklart fattar ni ju att den mannen kommer ju vara mitt allt osv osv osv men, åå vad det blir svårt att förklara men om vi säger såhär, det finns två sätt att älska någon, typ två utrymmen att älska någon. och i det ena utrymmet finns kärleken till min familj, barn, kille/man och då älskar jag ju dom så mycket det går, alltså jag fyller hela det utrymmet. Men sen finns det ett till utrymme och det är där min kärlek till Justin finns. Så asså jag älskar ju såklart den kille, familj, barn, jag har då men samtidigt på ett annat kärleks sätt älskar jag Justin, alltså det utrymme min familj inte kan fylla ut! Flummigt inlägg men aa, it's true. Jag kommer alltid älska Justin Drew Bieber, no mather what. Once a Belieber, always a Belieber ♥


Världens vackarste människa.


ÅRETS ARTIST!

Yeees lite efter kanske, men grattis älsklingt! Du förtjänar det♥






Q/A

Q: kan inte du lägga upp den på bloggen så att vi får läsa den? det skulle vara jättekul ♥

A: För er som inte förstår menar hon min (Saras) Justin Bieber uppsats som jag skrev på svenskan! Och nu är det såhär att den skrev jag för hand, eftersom vi skrev den på lektionstid, så det blir ju lite svårt att lägga upp den här på bloggen :/ tyvär..Men jag kom på en grej. Om det är så att fler vill läsa den kan jag lägga upp den i olika omgångar, som typ i olika kapitell för jag kommer aldrig orka sitta och skriva hela i ett helt inlägg som ni kanske förstår? Så ja, kommentera om ni är intresserade av att läsa den för jag kommer inte palla sitta och skriva i onödan :) Kram ♥


NOSTALGI

I'm back! Haha nej men som sagt jag var borta hela helgen och därför var min uppdateringen sämst. MEN jag måste berätta en sak!! Jag var på SM med mitt lag och gissa vilken plats jag gick förbi? En plats som betyder så otrligt mycket för mig...Den platsen jag hörde Justin Bieber för första gången i hela mitt liv!!! Asså det var så stört för vi skulle på en typ promenad innan matchen så går vi förbi några stugor som vi bott i för läääänge sen på ett träningsläger, och så kommer jag ju på att det var där jag för första gången hörde Justin! Så aa det betydde sjukt mycket för mig :') Och jag fick liksom värsta nostalgin och mindes exakt ALLT! Det var liksom en as cool upplevelse!

♥MIN ÄLSKLING♥


SNYGGINGEN!!!!!!!!!!

AIJLSGNASDRIAWDR SNYYYYYYYYYYYYGGAAAAAA JUSTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U smile, I smile

Jag. Avlider. PANIK!!!!!!!!!!!!!! Du är så fin att jag dööööör. Ditt smile! MMHMHMHMHM! U smile, I smile!

NRJ Award

SÅ JÄVLA SNYGG HAN ÄR!!!!!!!!! Och grattis babe, till "Artist of the year" priset. Du är bäst. Verkligen bäst!

Justin Bieber + 1D , jag diggare!


SORRY SORRY SORRY...

Ja som rubriken säger, jag är ledsen för min usla uppdatering men jag är inte hemma, kommer hem i morgon och då lovar jag att jag ska uppdatera massor, jag kommer även svara på en fråga jag fick så stay tuned! Och som tur är har ju Mickis uppdaterat så bloggen lever ju fortfarande ;) PUSS PÅ ER ALLA BELIEBERS ♥

And we love you Justin!